Створюємо і просуваємо інтернет-сайт

Для компанії і бізнесу мати власний сайт — не розкіш, а життєва необхідність. За допомогою корпоративного веб-ресурсу компанія спілкується з клієнтами, пропонує свою продукцію або послуги, продає товари, просуває своє ім’я в Мережі Інтернет, нарешті, сучасний сайт — це один з головних маркетингових і рекламних інструментів. Також він необхідний і для простих людей, які бажають поділитися з оточуючими своїми успіхами, захопленнями. Для популярних і знаменитих (або бажаючих стати такими) людей персональний інтернет-ресурс теж дуже важливий. На сайті 9.lviv.ua ви можете замовити розробку та просування власного сайту або ресурсу для підприємства.

Веб-дизайн і просування

Створення сайтів — складна і відповідальна задача, яку кожен вирішує по-своєму. Якщо у вас є вільний час і необхідний багаж навичок, то можна спробувати зробити його самостійно, своїми руками, використовуючи найпростіші конструктори і безкоштовні шаблонні дизайн-макети, але такий результат вийде неоригінальним, нічим не виділяється з-поміж тисяч подібних йому. Не забувайте, що ще необхідно розкрутити його в пошукових системах, щоб зацікавлені люди змогли знайти ваш проект на перших сторінках Google. А можна доручити розробку сайту фахівцям і за невеликі гроші отримати якісний, зручний, функціональний і оригінальний продукт, який буде вирішувати саме ваші завдання.

Веб-студія — це команда професійних розробників, дизайнерів і seo-фахівців

Їх завдання полягає в тому, щоб не просто зробити для вас сайт, вони вникають в діяльність своїх клієнтів і намагаються вирішити їх проблеми! Професіонали створюють гарний і функціональний інструмент для вашого бізнесу. Вони використовують всілякі ресурси для його розкрутки та просування, включаючи:

  • пошукову оптимізацію;
  • ведення контекстної реклами;
  • ведення таргетованої і медійної реклами;
  • просування в соціальних мережах;
  • комплексне просування, використовуючи всі доступні способи.

Не варто забувати і про технічну підтримку вашого сайту фахівцями, адміністрування, доопрацювання, оновлення контенту і матеріалів.