Groupe Ренаулт на салону аутомобила у Женеви 2020: електрични напад

Бити пионир и лидер у области электромобильности у Европи, Ренаулт ће представити свој нови концептуални електрични аутомобил MORPHOZ, илуструју визија бренд у погледу мобилности будућности.

Нови Renault TWINGO ЗЕ и подключаемая хибридна верзија E-ТЕЦХ нови Ренаулт MEGANE Grandtour дебютируют у јавности: два модела представљају нову фазу у електричне офанзиви Ренаулт.

Нова револуција за Дациа, која поред электризует! Бренд по први пут ће се представити најприступачнији 100% електрични градски аутомобил на тржишту на посебном догађају на штанду Дациа 3. марта, у 8:00.

Дациа такође ће представити свој нови мотор ЕКО-Г и лимитированную низ Блуе Лине, приуроченную на 15-годишњицу покретања бренд у Европи.

Конференција за штампу на штанду Алпине 3. марта у 11:30: бренд ће представити две лимитированные серије, као и модеран концептуальную модел Алпине класика лампе а110 SportsX, достављене на Међународном аутомобилском фестивалу у јануару.

Ренаулт, електрични мобилност за све, данас и сутра

Ренаулт ће представити свој нови електрични концептуални аутомобил MORPHOZ, илуструју визија бренда о мобилности сутра. Овај модуларни аутомобил нуди индивидуалну да се прилагоде потребама и жељама сваког корисника. Он најављује о новој породици електричних модела Ренаулт, који ће бити представљен у наредних неколико година.

Ренаулт ће представити 100% електричне енергије штанд у данима штампе са асортиманом од 8 аутомобила, укључујући светску премијеру новог Renault TWINGO ЗЕ.

Као пионир у области электромобильности, Ренаулт користи своје искуство и наставља да наелектрисати своју линију уз помоћ иновативних ексклузивних хибридних и плуг хибридних система, нудећи име E-ТЕЦХ три водећа моделе: ЦЛИО, CAPTUR и MEGANE Грандтоур. Језичак Renault MEGANE ТЕЦХ први пут ће бити представљен широј јавности у Женеви.

Да задовољи разноврсност досаде, укључујући и професионалаца, Кангоо ЗЕ Концепт ће импресиван повратак. Градски и електрични концепт-кар најављује о ажурирању линија Кангоо у 2020.години.

Дациа Елецтриц Револутион — најприступачнији потпуно електрични градски аутомобил на тржишту.

Дациа отвара ново поглавље и почиње своју електричну револуцију. Верни своју репутацију произвођача аутомобила, променити правила игре, Дациа излази на тржиште електричних возила и представити потпуно електрични модел. Револуција, која ће донети корист више од 10 година искуства Groupe Ренаулт у области электромобильности.

Као једини произвођач који нуди двухтопливный мотор ЕКО-Г у целој линији аутомобила, Дациа ће представити свој нови агрегат TCe 100 ЕКО-Г. У част 15-годишњице бренд у Европи Дациа такође ће представити нови ограничену серију Блуе Лине.

Добродошли на штанд Дациа (Хала 4) 3. марта, у 8:00 часова, где ће се одржати светска премијера првог потпуности електричне градског аутомобила Дачија.

Алпине: ограничена серија, шарене позивање на прошлост и нова интерпретација

Алпине се враћа у Женеви ауто схов (хала 4) и наставља да се шири опсег класика лампе а110, представљајући две нове лимитированные серије.

Алпине такође ће представити на свом штанду Алпине класика лампе а110 SportsX. Овај модеран концептуални модел, резултат заједничких напора дизајнера и инжењера Алпине, црпи инспирацију у тешким рели верзије класика лампе а110, посебно, класика лампе а110, која је освојила рели Монте Карло 1973.године.

Добродошли на штанд Алпине (хала 4) 3. март у 11:30 на конференцији за новинаре, уз учешће Патрика Маринова, генерални директор Алпине, и Ентони Виллена, директора по дизајну.